Sivuston uudistus aloitettu

Maria 'Wilma' Mustonen & Shezdunitthehardway @ FinnWestern 2013

Maria ‘Wilma’ Mustonen & Shezdunitthehardway @ FinnWestern 2013

Hei arvoisat lukijat!

Aloitimme sivuston kokonaisvaltaisen uusimisen ajanmukaiseksi ja tarjoamaan informaatiota lännenratsastuksesta Suomessa. Kipinäksi muodostui lännenratsastuksen lajien monimuotoisuus ja sen esitteleminen suurelle yleisölle ilman vaikeaa lajislangia ja yhdistyskiemuroita. Kokoamme tälle sivustolle kaiken mahdollisen tiedon, jotta pääsisit nauttimaan harrastuksestasi mahdollisimman kattavasti tai liittymään iloiseen joukkoomme lännenratsastuksen parissa.

Vuosien mittaan pieni piskuinen joukko on kasvanut maassamme jo varteenotettavaksi harrastukseksi kilpailuineen kotimaassamme ja ulkomailla. Ensimmäinen välietappi saavutettiin elokuussa 2013, kun reiningin maajoukkueemme lähti kilpailemaan EM-kilpailuihin Augsburgiin. Ensikertalaisuudesta huolimatta reinareiden joukkuetulos oikeutti upeasti sijalle seitsemän. Finaaliin ylsi valitettavasti vain yksi ratsukko. Maria “Wilma” Mustonen sijoittui ainoana suomalaisena finalistina sijalle 20.

Tie maailmalle on siis pienestä maastamme auki myös lännenratsastuksen parissa. Normandiassa Caenissa järjestetään syyskuun taitteessa 2014 MM-kilpailut, johon reining-joukkueemme on saanut kvaalin.

Tulemme jatkossa kirjoittamaan uutisia tälle sivustolle lännenratsastuksen tapahtumista ja muista lajiin liittyvistä aktiviteeteista. Keräämme myös kattavan otannan Suomen lännenratsastuspaikoista, jotta pääset lajiin sisälle mahdollisimman helposti.

Haluamme kunnioittaa myös lännenratsastuksen pitkänlinjan puurtajia, joten muutama yllätys on luvassa myös. Materiaalin hankinta on jo kovaa vauhtia käynnissä.

Tervetuloa lännenratsastuksen pariin!