NRHA Futurity ja Adequan North American Affiliate Championship Show 2013

Vuoden suurin Reining tapahtuma NRHA Futurity alkaa Oklahomassa huomenna 28.11. Tapahtumaan osallistuu yli 1400 hevosta ja katsojia odotetaan saapuvan n. 120 000 yli kahdestakymmenestä eri maasta.

Tänä vuonna Open Futurity luokkaan on ilmoittautunut 430 ratsukkoa ja Non-Pro Futurity luokkaan 190 ratsukkoa. Futurity luokkien lisäksi yksi tapahtuman kohokohdista on 5.12. järjestettävä kaikenikäisille hevosille avoin NRHA World Championship Shootout, jossa ratsukot kilpailevat 75 000 dollarin palkintopotista ja NRHA World Champion tittelistä.

Viime vuoden World Championship Shootout jaetut voittajat:

Andrea Fappani ja Shiners Chic

Bernard Fonck ja Sail On Top Whizard

 

NRHA Open Futurity on avoin kilpailu 3-vuotiaille hevosille. Ratsukot kilpailevat yli miljoonan dollarin palkintopotista joka jaetaan finalistien kesken. Kilpailussa on kaksi karsintakierrosta joiden yhteistuloksen perusteella valitaan finalistit. Non-Pro Futurity on tarkoitettu myös 3-vuotiaille hevosille, mutta se on avoin ainostaan ratsastajille jotka eivät ole hevosalan ammattilaisia.

Viime vuoden Open Futurity voittaja Casey Deary ja Americasnextgunmodel

Kilpailuden ohella tapahtumassa järjestetään mm. suuri Futurity Sale hevoshuutokauppa ja Slide to Remember hyväntekeväisyystapahtuma. Kilpailuja käydään kahdella areenalla ja molemmilta areenoilta on ilmainen nettilähetys.

 

Aikataulut: http://nrhafuturity.com/schedule.php

Lähtölistat: http://nrhafuturity.com/draw.php

Livelähetys: http://nrhafuturity.com/livec.php