Jordan Larson ja REF Magico nostivat rimaa NRHA Futurityssä

Nyt jo yli 300 hevosta on astunut Oklahoma State Fair Parkin areenalle Open Futurityn ensimmäisessä karsinnassa.

Jordan Larson ja Rancho El Fortinin omistama REF Magico esittivät 222.5:n pisteen arvoisen suorituksen ja nousivat koko karsinnan kärkeen. Jordan voitti 2010 NRHA Open Futurityn hevosella Spooks Gotta Whiz ja on mm. 2013 NRHA Open Derby voittaja.

 

Jason Vanlandingham ja Vaughn Zimmermanin omistama Not Ruf At All ovat jo tänä vuonna voittaneet Hollywoodstinseltown Open Futurityn ja High Roller Reining Classic Open Futurityn. Kaksikko jatkaa samaan malliin ja liittyy Flaridan, Fappanin ja Leclairin jaetulle toiselle sijalle pistein 221.5

 

Brian Bellin ja hänen itse omistamansa Footwork Revolutionin suoritus oli tuomareiden mielestä myös 221.5:n pisteen arvoinen ja hänkin sijoittuu siis jaetulle toiselle sijalle.

 

Ensimmäistä karsintaa on jäljellä vielä neljäs ja viimeinen osio. Kilpailu jatkuu huomenna 2.12. Non-pro Futurityn karsinnan ensimmäisellä osiolla ja sen jälkeen Open Futurityn toinen karsintakierros alkaa ensimmäisellä osiolla.

 

Lähtölista: http://www.nrhafuturity.com/2013/draw/open.pdf

Livelähetys: http://www.nrhafuturity.com/livec.php