Brian Bell Open Futurityn toisen karsinnan johtoon ja McCutcheon Non-Pro Futurityn karsinnan voittoon

NRHA Futurityssä sekä Open että Non-Pro luokkien karsinnat jatkuvat.

 

Open Futurityssä ensimmäisessä karsinnassa 221.5 pistettä saanut Brian Bell ja hänen omistamansa hevonen Footwork Revolution saivat tuomareilta tähän mennessä toisen karsinnan korkeimman tuloksen 223 ja siirtyivät kärkeen yhteispistein 444.5

 

Andrea Fappani ja Ranch Oso Rion omistama Electric Genes jatkaa samalla tyylillä mitä he näyttivät ensimmäisessä karsinnassa ja nousevat toisen karsinnan tuloksellaan 221.5 ja yhteistuloksellaan 441 toiselle sijalle.

 

Kolmantena on Shawn Flarida ja Wagner & Vandorpin omistama Tinseltown Fly Guy yhteistuloskella 440.5. He onnistuivat parantamaan ensimmöisen karsinnan tulostaan 219 ja nyt tuomarit antoivat heille pisteet 221.5.

 

Myöskin jaetulla kolmannella sijalla on Todd Bergen ja Xtra Quarter Horsesin omistama Walla Whiz Affair. Ratsukko jatkaa tasaista suorittamista tuloksella 220.5 joka on puoli pistettä parempi kuin heidän tuloksensa ensimmäisessä karsinnassa.

 

Non-Pro Futurityn karsinta on saatu pääökseen ja n. 200 ratsukkoa yritti saada paikkaansa 30 finalistin joukosta.

 

Kärkeen ratsasti moninkertainen Non-Pro Futurity voittaja Mandy McCutcheon hevosellaan Ms Whiz Dunit. Kaksikko sai tuomareilta 219 pistettä.

 

Toiseksi Non-Pro karsinnassa sijoittui Lisa Bissell ja Jamie Bisselin omistama Starlights Lil Belle pistein 217.5

 

Kolmanneksi ratsastai Tish Fappani ja hänen omistamansa Big Creme Chic pistein 216.5

 

Open Futurityn toinen karsinta jatkuu vielä tänään 4.12. kolmannella ja viimeisellä osiolla ja alkaa n. klo 16 Suomen aikaa.

 

Livelähetys: http://www.nrhafuturity.com/livec.php

Lähtölistat: http://www.nrhafuturity.com/draw.php

Aikataulut: http://www.nrhafuturity.com/schedule.php