Jordan Larson Open Futurityn karsintojen voittoon ja NRHA World Championship Shootout

Open Futurityn karsinnat on vihdoin saatu päätökseen ja Open finalistit ovat selvillä. Finaalin lähtöjärjestys arvotaan tänään 5.12. ja julkaistaan myöhemmin. Open finaali ratsastetaan lauantaina 7.12. myöhään yöllä Suomen aikaa.

 

Koko joukon kärkeen ratsasti Jordan Larson ja Rancho El Fortinin omistama REF Magico yhteistuloksella 447. Ensimmäisessä karsinnassa kaksikko sai pisteet 222.5 ja toisessa karsinnassa he ratsastivat tähän mennessä kisan korkeimman tuloksen 224.5

 

Toiseksi sijoittui Dany Tremblay ja MG Reinersin omistama The Wizster yhteispistein 445.5. Hekin paransivat ensimmäisen karsinnan 222 pisteen tulostaan ja saivat tuomareilta toisessa karsinnassa 223.5 pistettä.

 

Kolmanneksi sijoittui Brian Bell ja hänen itse omistamansa Footwork Revolution yhteistuloksella 444.5. Heidän pisteensä ensimmäisestä karsinnasta oli 221.5 ja toisesta karsinnasta 223.5

 

Tänään ratsastetaan myös yksi koko tapahtuman kohokohdista eli NRHA World Championship Shootout jossa 18 maailman huippuratsukkoa kilpailevat yli 75 000 dollarin palkintopotista. Mukana ovat mm. moninkertainen Futurity ja NRBC voittaja Andrea Fappani kolmella hevosella sekä Futurity voittaja Jordan Larson kahdella hevosella.

Euroopasta kisassa starttaa kolme ratsukkoa. Belgialainen Cira Baeck hevosilla Colonels Shining Gun (om. Katarzyna Roleska Puolasta) ja Whizasunnysailor BB (om. Ruediger Diedenhofen Belgiasta) sekä tämän hetken NRHA:n maailmanlistan ykkösenä oleva Cody Sapergia ja Nu Chexomatic (om. Jac Point QH Itävallasta).

 

Kisa alkaa Suomen aikaa 2:30 yöllä ja sitä voi seurata ilmaiseksi alla alla olevasta linkistä:

http://www.nrhafuturity.com/livec.php

Lähtölista: http://www.showmanager.info/Result.aspx?eventID=4397&turnierID=241&klassenID=0&status=1