Jason Vanlandingham ja Not Ruf At All ovat 2013 NRHA Open Futurity voittajat

Toisena lähtijänä NRHA Open Futurity finaalissa startannut Jason Vanlandingham ja Not Ruf At All nostivat heti riman niin korkealle, että sitä ei onnistunut kukaan yli kolmestakymmenestä muusta finalistista ylittämään. Vaughn Zimemrmanin omistama ori ja Jason saivat todella tiukasta tuomarilinjasta huolimatta huikeat 225.5 pistettä. Jason sai voitostaan yli 165 000 dollaria palkintorahaa, sekä lukuisia tavarpalkintoja kuten Bobs Custom Saddlesin satula, Montana Silversmithin vyönsolki ja Rios of Mercedes bootsit.

 

“Not Ruf At All on ylivoimaisesti paras pysähtyjä jolla olen ikinä ratsastanut ja todellakin ansaitsee tämän voiton. Olin hieman huolissani että pisteet eivät riittäisi loppuun asti. Finaalissa oli tänä vuonna todella hyviä hevosia.” Vanlandingham totesi voittonsa jälkeen.

 

Toiseksi sijoittui Shawn Flarida ja Wagner & Vandorpin omistama Tinseltown Fly Guy. Kaksikko sai tuomareilta 224 pistettä ja samalla Flarida teki historiaa ylittämällä ensimmäisenä ratsastajana 5 miljoonan dollarin ansiot.

 

Kolmanneksi sijoittui Hollantilainen Jimmy Van Der Hoeven ja Casey Hintonin omistama Black Hails Gold pistein 223.5. Jimmy on töissä Casey Hintonin ranchilla apuvalmentajana ja oli parhaiten menestynyt eurooppalainen ratsastaja.

 

Finaalin tulokset: http://nrhafuturity.com/pdf/2013/results/level-4-open-finalsa.pdf