Esittelyssä 2 Million Dollar Rider Craig Schmersal

“I remember when I was a kid and I wanted to learn to ride. My dad bought me and my friend Shawn Flarida a couple of 2 year-old horses for us to train. That wasn´t probably very smart but we learned a lot. Those are some of my fondest memories.” – Craig Schmersal

Craig Schmersal

Craig Schmersal

Ohiossa syntynyt ja kasvanut Craig Schmersal aloitti ratsastamaan jo nuorena poikana. Hän vietti kesänsä Mike Flaridan ranchilla yhdessä ystävänsä ja tulevan NRHA 5 Million Dollar Riderin Shawn Flaridan kanssa. He olivat molemmat päättäneet että heistä tulisi hevoskouluttajia. Tähän päivään mennessä Craig on voittanut urallaan yli 2 miljoonaa dollaria NRHA kilpailuissa ja hän on NRHA Open Derby ja NRBC Open Derby voittaja. Hän on edustanut USA:ta kaksi kertaa FEI:n MM-kilpailuissa voittaen yksilöhopeaa ja joukkuekultaa.

Craig on uransa aikana kilpaillut monilla tunnetuilla hevosilla kuten Commander Nic, Mister Montana Nic, Tidal Wave Jac, Boomshernic ja Pale Face Dunnit.

Craig ja hänen vamonsa Ginger pyörittävät Oklahomassa Schmersal Ranchia, jossa heillä on kattavaa hevosten koulutus- ja kasvastustoimintaa.

 

Craig Schmersal ja Pale Face Dunnit