Morey Fisk NRHA European Futurity Open voittaja kolmantena vuonna peräkkäin

Lauantai iltana Kreuthissa nähtiin jälleen kerran yksi Euroopan parhaista reining finaaleista.

Kanadalainen Morey Fisk ja ruotsalaisen Inge Magnussonin omistama ARC Walla Dun Did It ratsastivat komeat pisteet 223.5 jotka toivat Moreylle jo kolmannen peräkkäisen European Futurity Open Level 4 tittelin. Voitto nettosi ratsukolle yhteensä 48 000 dollaria, satulan ja muita tavarapalkintoja.

Katso Moreyn haastattelu heti finaalin jälkeen tästä:

Toiseksi sijottui myöskin kanadalainen Duane Latimer Luga Quarter Horsesin omistamalla hevosella Gotta Nifty Gun. He jäivät vain puolen pisteen päähän Moreysta pistein 223.

Open Level 3 luokan voitto meni kahdelle ratsukolle. Pisteisiin 215 ratsasti saksalainen Sylvia Rzepka hevosella Start A Revolution ja israelilainen Guy Zemah hevosella Walla Whiz Keen. He päättivät jakaa voiton ja lähtivät molemmat kotiin 15 000 dollaria rikkaampana.

Open Level 2 ja 1 voitto meni saksalaiselle Susanne Schnellille ja hevoselle Dunits Finest Stop. He saivat voitostaan 14 000 dollaria.