Esittelyssä Million Dollar Rider Dell Hendricks

“I changed from roping to reining when I was young because it looked a lot easier. Boy, was I wrong!” – Dell Hendricks

Dell Hendricks

Dell Hendricks

Dell Hendricks aloitti reining uransa vuonna 1991 voittaen ensimmäisen NRHA luokkansa hevosella Gambling Pine. Vain kolme vuotta myöhemmin Dell astui isommille areenoilla nyt jo legendaarisella tammalla Taris Little Vintage sijoittuen kolmanneksi arvosteetussa NRHA Open Futurityssa. Vuonna 1998 hän sijoittui Futurityssa toiseksi ja kaiken kruunasi hänen 1999 Futurity Open voittonsa hevosella Hollywood Vintage.

Dell on myös arvostetun NRBC Derbyn historian menestynein ratsastaja. Hän oli mukana perustamassa kyseistä tapahtumaa Tim McQuayn ja Tom McCutheonin kanssa ja on voittanut kilpailun yhteensä 5 kertaa.

Dell pyörittää hevosten kasvatus ja koulutuskeskustaan Texasissa yhdessä vaimonsa kanssa ja toimi myös NRHA:n presidenttinä vuonna 2006.