Esittelyssä NRHA Million Dollar Rider Rudi Kronsteiner

“I started riding as a teenager at a jumping stable in Austria because I thought it was a great way to meet some girls. The teacher there told me that I would never become a good rider and that I should quit. I just wanted to prove him wrong. ” -Rudi Kronsteiner

Rudi Kronsteiner

Rudi Kronsteiner

Vuoden 2011 alussa Rudi Kronsteiner päätti että hän haluaa olla ensimmäinen euroopassa asuva NRHA Million Dollar Rider. Yhdeksän kuukautta ja yli 200 000 palkintodollaria myöhemmin hän saavutti tavoitteensa.

Hän ansaitsi ensimmäiset NRHA rahansa vuonna 1997. Tuolloin hän oli vielä täysin suurelle yleisölle tuntematon, mutta ei pitkään. Tähän päivään mennessä Rudi on voittanut jokaisen euroopassa järjestetyn suuren reining kilpailun vähintään kerran. Hän on kolminkertainen FEI World Reining Masters voittaja ja on edustanut Itävaltaa kaikissa järjestetyissä Reiningin MM-kilpailuissa. Hän on kilpaillut menestyksekkäästi ympäri maailmaa ja menestyksestään hän kiittää hevosia joilla hän on saanut kilpailla uransa aikana.

Rudi on kilpaillut monilla euroopan ja USA:n ikonisimmista hevosista kuten Hollywood Yankee Kid, Dr Lee Hook, Finest Copyshot, Big Time Rooster, Smart Spook, Dunit On The QT, Chic N Roost Kaystein ja erityisesti Star Spangeld Whiz, jonka kanssa Rudi ratsasti tuolloin korkeimmat pisteet mitä NRHA kilpailuissa on koskaan ratsastettu (236).

 

Rudi Kronsteiner ja Finest Copyshot