Esittelyssä NRHA Million Dollar Rider Jordan Larson

“I´m sure it cost more than 1 million for me to win a million, and I have to credit all the people who helped me get there.” -Jordan Larson

Jordan Larson

Jordan Larson

Jordan Larson syntyi hevosperheeseen. Hänen isänsä oli kengittäjä ja hänen äitinsä kiersi kilpailuja Halter hevostensa kanssa. Jordan ryhtyi ratsastamaan 3-vuotiaana ja päätti jo nuorena että hänestä tulee cutting-ratsastaja. Hänen perheellään ei kuitenkaan ollut rahaa ostaa cutting hevosta ja karjaa harjoittelua varten, joten he ohjasivat Jordanin läheiselle reining tallille. Teininä Jordan ratsasti lähialueen Roping hevosia ja koitti kouluttaa niistä reinereitä. Hän joutui pian myöntämään että hänen taitonsa eivät riittäneet, joten hän hakeutui töihin Ken Eppersille. Jordan siirtyi vielä työskentelemään Doug Milhollandille ja myöhemmin Pete Kylelle kunnes hän aloitti oman bisneksenä vuonna 2002.

Jordanin ura lähti nopeaan nousuun ja hänestä tuli vakiokasvo monissa suurien kilpailuiden finaaleissa. Hänen ensimmäinen iso voittonsa tuli vuonna 2006 kun hän voitti FEI:n MM-kilpailuiden yksilökultaa hevosella Lena Gallo pistein 228. Jordanin todellinen läpimurto tapahtui vuonna 2010 kun hän voitti NRHA Open Futurityn hevosella Spooks Gotta whiz. Jordan sai hevosen ratsastettavakseen vain 5 päivää ennen kisojen alkua ja pääsi finaaliin vain vaivoin. Finaalissa kaksikko kuitenkin loisti pistein 227. Vuonna 2013 Jordan voitti myös arvostetun NRHA Derbyn hevosella HF Mobster, jonka kanssa hän myös edustaa USA:ta tulevissa Normandian MM-kilpailuissa.

 

Jordan Larson ja Wimpys Littlecolonel