Syyskuulle 2015 suunnitteilla Maailman huippuratsastajan tuomarointi ja valmennus Lahnukseen

Painttien paras hunter-luokkien ratsastaja ja myös all-around luokkien taitaja, moninkertainen maailman mestari, Peggy Knaus on ensimmäistä kertaa tulossa Amerikan ulkopuolelle Lahnukseen valmentamaan.

 

pknaus

Peggy Knaus ja legendaarinen ori All Time Fancy

Peggy on suorittamassa tuomarikorttia ensi helmikuussa ja kortin saatuaan luvannut saapua Suomeen. Tällä kiireisellä ratsastajalla on vuodessa vain kaksi viikonloppua aikaa tuomarointiin ja valmentamiseen Amerikan ulkopuolella ja olemme erittäin kiitollisia, että hän on lupautunut valmentamaan Lahnuksessa.

 

Peggy on siitä harvinainen huippuratsastaja, että hän kouluttaa kaikki omat ja valmennuksessa olevat hevosensa 100% itse. Hän on varmasti loistava vaihtoehto huipputulosten saavuttamiseen. Peggy osaa oikeasti neuvoa ongelmissa ja on sympaattinen valmentaja, joka osaa positiivisesti ottaa hevosista ja ratsastajista kaiken irti.

 

Jos olet kiinnostunut kurssista, niin ota yhteyttä Jukka Kivelään viimeistään helmi-maaliskuun vaihteessa, että tiedämme lentolippuja ostaessa kuinka pitkän ajan pidämme Peggyä Suomessa.

Sähköposti: jukka.kivela @ hotmail.fi

puh: 040-5352286 (varm. klo. 8-9)