Andrea Fappani ja Lil Joe Cash NRHA Shootout voittoon

Jokavuotinen NRHA Futurityn yhteydessä järjestettävä Open World Championship Shootout on yksi rahakkaimmista reining kilpailuista maailmassa.

Tänä vuonna aina kovatasoisen kisan voittoon ratsasti Andrea Fappani 6-vuotiaalla orilla Lil Joe Cash pistein 223. Kaksikko on aikaisemmin voittanut mm. NRHA Open Futurityn vuonna 2011 ja AQHA World Show Junior Reiningin mestaruuden vuonna 2012. Hevosen omistaa Lil Joe Cash, Inc. Tämä voitto oli jo neljäs Shootout voitto Fappanille.

 

Toiseksi sijoittui Craig Schmersal ja 6-vuotias ori What a Wave pistein 221. Kaksikko on voittanut yhdessä jo yli 100 000 dollaria palkintorahoja yhteisen kisauransa aikana. Hevosen omistaa Karl ja Terri Roberts.

Kolmanneksi sijoittui Jason Vanlandinghman ja Rosanne Sternbergin omistama 9-vuotias ruuna Shiners Chic pistein 220.5.