Maailman luokan yhteistyötä kaudella 2015

Just Say Josen spermaa on lähdössä USA:han Peggy Knausin talliin ja All Time Fancyn spermaa tulee Lahnukseen kaudeksi 2015.
All Time Fancy on legenda jo eläessään. Jälkeläiset voittavat vuosittain lukuisia World Champion ja Reserve World Champion -titteleitä. Tällä hetkellä oriin jälkeläiset ovat mm. huutokaupoissa selvästi muiden huippuoriiden jälkeläisiä kalliimpia.
All Time Fancy on maailman orilistojen 1. halter luokissa ja 2. all-around luokissa. Ori ottaa todennäköisesti ykköspaikan kaikilla listoilla jo lähitulevaisuudessa.

Jukka Kivelä on lisäksi solminut yhteistyösopimukset seuraavien huippuratsastajien, kasvattajien ja siittoloiden kanssa.

Kaikki nämä yhteistyökumppanit kilpailuttavat jatkuvasti hevosiaan maailman huipulla ja saavuttavat hyviä tuloksia.
Kaikkien näiden tallien liiketoiminta Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä tapahtuu Jukka Kivelän kautta.

1. Peggy Knaus, Knaus Showhorses
2. Brad Perkins APHAn tuomarineuvoston puheenjohtaja
3. Gregg Reisinger APHA president -2014. Reisinger Farms
4. Julie ja Brent Harnish (Gentlemen Send Roses, Gentlemans Club ja Invited Back)
5. Katelyn Hood Showhorses
6. Kevin Hood ja Nancy Wright

Näiden kasvattajien varsoilla on lahjoja Euroopan huipulle. Sinun tulee huolehtia vain oman ratsastustaitosi eteenpäin viemisestä. Heillä on myös myynnissä lukuisia valmiita kisahevosia aina MM-tasolle asti.

Hevosten tuonnissa ja koulutuksen eteenpäin viemisessä, tai tason säilyttämisessä, avustaa tarvittaessa Jukka Kivelä. Jukka tietää miten hevoset on koulutettu ja osaa huolehtia jatkosta. Hän vastaa mielellään kaikkiin tiedusteluihin.

Sähköposti: jukka.kivela @ hotmail.fi
puh: 040-5352286 (varm. klo. 8-9)

All Time Fancy

All Time Fancy