Kilpailut ja Gigi Baileyn valmennus pääsiäisenä

GiGi Bailey

GiGi Bailey

Pitkäperjantaina 3.4 järjestetään APHAn, ja toivottavasti myös AQHAn, alaiset kilpailut Lahnuksen Ratsastuskoululla Espoossa. Tuomariksi tulee yksi alan huipuista, Gigi Bailey USAsta. Gigillä on APHAn, AQHAn ja NSBAn tuomarioikeudet, ja hän on tuomaroinut mm. AQHA ja APHA World Show’ssa.

Lauantaina ja sunnuntaina järjestetään Gigin klinikka, jolle otetaan myös ulkopuolisia ratsukoita. Kurssin hinta on 250€, ja toteutetaan 2 x 1,5t. 4 ratsukon ryhmissä. Ota yhteyttä jukka.kivela (at) hotmail.fi.

Gigi Bailey on itsekin voittanut lukuisia mestaruuksia sekä APHAn että AQHAn World Show’ssa. APHAn KV-asioiden johtaja Irene Stamatelakys kehuu Gigiä yhdeksi alan parhaista, ja muistuttaa, että klinikka on ainutlaatuinen mahdollisuus jota ei kannata hukata.

 

APHA EASTER SHOW – KILPAILUKUTSU

Tervetuloa American Paint Horse Associationin alaiseen paint-hevosille avoimeen lännenratsastuskilpailuun, joka järjestetään lauantaina 3.4.2015 Espoossa Lahnuksen Ratsastuskoululla, os. Huhtamäentie 29.Tuomari Gigi Bailey, USA

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumiset 27.3.2015 mennessä jukka.kivela(at)hotmail.fi. Vapaamuotoisessa ilmoittautumisessa tulee ilmetä:

1. hevosen nimi ja APHAn rekisterinumero

  1. ratsastajan nimi ja APHAn voimassaolevan jäsenkortin numero ja voim.oloaika, ratsastajan puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite
  2. luokat, joihin ratsukko osallistuu.

HUOM. Ilmoittautumisen yhteyteen liitetyt APHAn rekisterikirja ja rokotustodistus nopeuttavat ilmoittautumista kisapaikalla! Maksukuitti on esitettävä kisapäivänä kilpailukansliassa ilmoittautumisen yhteydessä.

REKISTERÖINTIVAATIMUKSET

APHA -luokkiin osallistuvan hevosen tulee olla rekisteröity APHAan. Rekisterikirja tai sen kopio on esitettävä kilpailukansliassa.

JÄSENYYSVAATIMUKSET

APHA -luokkiin osallistuvalla ratsastajalla tulee olla voimassa oleva APHAn jäsenkortti . Jäsenkortit tarkistetaan kilpailukansliassa.

ROKOTUSOHJE

Kaikilla kilpailuun osallistuvilla hevosilla tulee olla voimassa oleva hevosinfluenssarokotus. Rokotuksen voimassaoloaika on yksi vuosi ja viimeisestä rokotuksesta tulee olla kulunut vähintään 7 vuorokautta. Rokotustodistukset tarkastetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

KILPAILUSÄÄNNÖT

Kilpailun kaikissa luokissa noudatetaan American Paint Horse Associationin sääntöjä.

MAKSUT JA PALKINNOT

Ilmoittautumismaksu on 10€/luokka ja lähtömaksu on 13€/luokka eli yhteensä 23€/luokka. Halter-luokat 5€/luokka ja lähtömaksu 5€/luokka yht.10€/luokka. APHA-luokkiin osallistuvalta ratsukolta peritään kertaluontoisesti APHA Show Fee 2€/hevonen.

HUOM! Ilmoittautumismaksut tulee suorittaa 27.3. 2015 mennessä. Maksut suoritetaan tilille FI6431313002767754. Maksukuitti tulee esittää kilpailukansliassa, ja siitä tulee ilmetä ratsukon tiedot. Osallistumisensa voi peruuttaa lääkärin- tai eläinlääkärintodistuksella, peruuttamisen yhteydessä lähtömaksu(t) palautetaan. Kilpailussa palkitaan ruusukkeella kuusi ensimmäiseksi sijoittunutta ratsukkoa.

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN

Jälki-ilmoittautumismaksu on ilmoittaumis- ja lähtömaksun lisäksi 20€/luokka. Jälki-ilmoittautua voi tuntia ennen luokan alkua.

MUUTA

Kilpailut alkavat klo 9.00 ja kilpailukanslia aukeaa klo 8.30. Kilpailualueena toimivat Lahnuksen Ratsastuskoulun alueet. Kilpailupaikalla on buffetti. Aikataulu ilmoitetaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Luokkajärjestystä voidaan tarvittaessa muuttaa ja Jr & Sr -luokkia yhdistää luokkien osallistujamäärän perusteella All Ages -luokiksi

KILPAILULUOKAT
OPEN HALTER CLASSES

HS2 Yearling Stallions
HS3 2 Year Old Stallions
HS4 3 Year Old Stallions
HS5 4 Year & Older Stallions

AGC1 Grand Champion Stallion

ARC1 Reserve Champion Stallion

HM2 Yearling Mares
HM3 2 Year Old Mares
HM4 3 Year Old Mares

HM5 4 Year & Older Mares
AGC2 Grand Champion Mares
ARC2 Reserve Champion Mare
HG7 2 & 3 Year Ols Geldings
HG5 4 Year & Older Geldings
AGC3 Grand Champion Gelding
ARC3 Reserve Champion Gelding
OPEN PERFORMANCE CLASSES

GHU Green Hunter Under Saddle All Ages

BPH2 Jr Hunter Under Saddle
BPH3 Sr Hunter Under Saddle
HH2 Jr Hunter Hack
HH3 Sr Hunter Hack
GWP Green Western Pleasure All Ages

WP2 Jr Western Pleasure
WP3 Sr Western Pleasure
RHP2 Jr Ranch Horse Pleasure

RHP2 Sr Ranch Horse Pleasure

RNG1 Reining All Ages
GWR Green Western Riding All Ages

WR1 Western Riding All Ages

GTR Green Trail All Ages
TRL2 Jr Trail
TRL3 Sr Trail
SOLID PAINT -BRED HALTER CLASSES

BS21 SPB Jr Stallions (2 & U)

BS22 SPB Sr Stallions (3 & O)
BM21 SPB Jr Mares (2 & U)
BM22 SPB Sr Mares (3 & O)
BG21 SPB Jr Geldings ( 2 & U)
BG22 SPB Sr Geldings (3 & O)
SOLID PAINT-BRED PERFORMANCE CLASSES

BBH1 SPB Hunter Under Saddle All Ages

BWP1 SPB Western Pleasure All Ages BT1 SPB Trail All Ages

apha-logo

TERVETULOA KILPAILEMAAN