Esittelyssä NRHA Million Dollar Rider Craig Johnson

“Success is doing ordinary things extraordinarily well.” – Craig Johnson

Craig Johnson

Craig Johnson

Craig kasvoi Texasissa jossa hänen vanhempansa omistivat suuren karjatilan. Hän aloitti uransa esittämällä Halter-hevosia, mutta hän päätti erikoistua reiningiin jo hyvin varhaisessa vaiheessa. Hänen ensimmäinen suuri saavutuksensa tuli vuonna 1980 hänen päästessään esimmäistä kertaa NRHA Open Futurity finaaliin. Siitä lähtien hän on ollut vakiokasvo isoissa reining finaaleissa. Hänen isompia saavutuksiaan ovat NRHA Open Futurity voitot vuosina 1983 ja 1985 sekä NRHA Open Derby voitto 1989. MIljoonan dollarin ansiot menivät rikki vuonna 2008.

Craig on kilpaillut usealla legendaarisella reining hevosella joista kuuluisin on Smart Chic Olena, Muita tunnettuja hevosia joiden uraan Craig on vahvasti vaikuttanut ovat mm. Sailor Made, Belletric ja Too Busy Cashin Chex.

Nykyisin Craig kilpailee aktiivisesti myös Reined Cowhorse sekä Ranch Pleasure kilpailuissa,