Esittelyssä NRHA 2 Million Dollar Rider Mandy McCutcheon

“I can’t imagine my life without horses. I don’t know what I would do.” – Mandy McCutcheon

Mandy McCutcheon

Mandy McCutcheon

Mandy McCutcheonin on reining menestynein Non-pro ratsastaja (ei kouluta hevosia ammatikseen) ja ainoa nainen joka on voittanut reiningissä yli 2 miljoonaa dollaria. Mandyn isä Tim McQuay on yksi reiningin uranuurtajista ja Mandy on naimissa toisen NRHA Million Dollar Riderin Tom McCutheonin kanssa.

Mandy aloitti uransa esteratsastajana. Hän kilpaili nuorena esteissä ja reiningissä, mutta tajusi pian että reining on hänen lajinsa. Mandy kilpaili menestyneesti youth-luokissa ja on uransa aikana voittanut kaiken mitä non-pro ratsastaja voi voittaa. Hän on moninkertainen Futurity, Derby ja NRBC voittaja. Hänen viimeisin ja suurin saavutuksensa oli joukkuekulta ja yksilöhopea MM-kilpailuissa Ranskassa 2014.

Mandyn poika Cade kilpailee myös menestyneesti reiningissä ja seuraa kovaa vauhtia vanhempiensa jalanjäljissä.