Ratsastajainliiton valmentajapaikkojen haku 2016-2017/2019

Suomen Ratsastajainliitto on uusimassa valmennusjärjestelmäänsä liiton uuden strategian ja huippuratsastuksen kehitysohjelman mukaisesti. Tahdomme ottaa lähivuosien aikana määrätietoisen rytminvaihdoksen kohti kokonaisvaltaisempaa, huipulle tähtäävän nuoren ja kokeneemmankin ratsastajan valmennusta. Tähän, arkiharjoittelun kehittämistyöhön, kutsumme mukaan kunnianhimoisia, ammattitaitoisia, valmennuksen ja oman valmennustaitonsa kehittämistä tahtovia, valmentajien väliseen yhteistyöhön luottavia valmentajia. Vuosikorvauksen ohella tarjoamme valituille oman osaamisen näyttöpaikan ohella ainutlaatuisen näköalapaikan haastavaan valmennusjärjestelmän muutostyöhön.

Valmentajasopimukset ovat määräaikaisia. Sopimuskausi alkaa 1.9.2015 ja päättyy 1.9.2017 aluevalmentajat / 1.9.2019 maajoukkuevalmentajat.

Pyydämme liiton maajoukkue/ aluevalmentajatehtävistä kiinnostuneita jättämään hakemuksensa 3.5.2015 mennessä osoitteeseen:
Suomen Ratsastajainliitto
Radiokatu 20
00093 VALO
tai sähköpostilla: aki.ylanne@ratsastus.fi

Vapaamuotoisesta hakemuksesta ilmetä:

  • Nimi
  • Yhteystiedot
  • Haettava valmennustehtävä
  • Oma valmentajakoulutus ja valmentaja- sekä kilpailukokemus
  • Muu tehtävän hoitoon liittyvä ammattitaito

Toimenkuvat

Maajoukkuevalmentaja
Maajoukkuevalmentaja vastaa nimetyn lajin ja ikäryhmän maajoukkuetoiminnan toteutuksesta Urheilujohtajan kanssa tehdyn vuosisuunnitelman mukaan.

Otat vastuun ryhmäsi ratsastajien kokonaisvaltaisen valmennuksen organisoinnista hänen henkilökohtaisen valmentajansa ja ja mahdollisen tukiryhmän tukena. Ydintavoitteena tässä on arkivalmennuksen laadun määrätietoinen parantaminen. Tätä tulosta tehdessäsi sitoudut säännölliseen yhteydenpitoon ryhmäsi ratsastajien ja heidän henkilökohtaisten valmentajien kanssa.

Tehtäviin kuuluu edellä olevan ydintehtävän ohella maajoukkueen valmennusleirien ja kilpailuvalmennuksen suunnittelu, toteutus, seuranta ja raportointi sekä katsastuskilpailut ja ratsastajavalintojen valmistelu valintakomitealle.

Valmentajakorvaus on kiinteä vuosipalkka, joka määräytyy vuosittain sovittavan toiminnan laajuuden perusteella. Lisäksi tehtävälle määritellään kiinteä matkustus- ja majoituskulujen budjetti.

Työtehtävän lisäksi valmentajalla on oikeus harjoittaa valmentajan tehtäviä maajoukkuetoiminnan ulkopuolella.

Sopimuskaudelle haetaan maajoukkue valmentajia seuraaviin valmennusryhmiin:

ESTERATSASTUS:
– Nuoret, juniorit (optiona U 25)
– Poniratsukot, lapsiratsastajat

KOULURATSASTUS:
– Nuoret, juniorit (optiona U 25)
– Poniratsukot, lapsiratsastajat

KENTTÄRATSASTUS:
– Seniorit, nuoret, juniorit, poniratsukot
– Kehitysrengas nuoret, juniorit, poniratsukot

Aluevalmentajat
Tärkein tehtäväsi on ohjata ja auttaa ryhmissäsi olevia ratsastajia oman harjoittelun jokapäiväisen laadun parantamisessa. Se edellyttää valmiutta hyvään yhteistyöhön ratsastajan henkilökohtaisen valmentajan, alueella toimivien Talent-valmentajien ja usein myös kotien kanssa sekä maajoukkueratsastajien kohdalla myös maajoukkuevalmentajan kanssa.

Aluevalmentajan tehtäviin kuuluu edellä kuvatun ohella n 4 – 10 aluevalmennustapahtumaa / vuosi.
Vastaat myös aluevalmennusrenkaan nimeämisestä ja maajoukkuekatsastukseen nimettävien ratsukoiden valinnoista

Valmentajakorvaus on vuosikorvaus päätehtävästä ja tuntikorvaus / ryhmä aluevalmennustapahtumista. Lisäksi maksetaan matkustus- ja majoituskulut sovittujen tehtävien suorittamisesta.

Työtehtävän lisäksi valmentajalla on oikeus harjoittaa valmentajan tehtäviä aluevalmennus toiminnan ulkopuolella

Sopimuskaudelle haetaan aluevalmentajia seuraaviin valmennustehtäviin:

ESTERATSASTUS:
– Etelä-Suomi
– Lounais-Suomi

KOULURATSASTUS:
– Häme
– Lounais-Suomi

KENTTÄRATSASTUS:
– Etelä-Suomi
– Kaakkois-Suomi
– Pohjanmaa
– Keski-Suomi
– Häme
– Lounais-Suomi
– Itä-Suomi

Lisätietoja

Aki Ylänne
p 0500 – 517 690, sähköposti: aki.ylanne@ratsastus.fi