Esittelyssä NRHA Million Dollar Rider Randy Paul

“You learn a little bit from all of horses, even the ones you don’t do
real good on. In fact, you probably learn a little more on
the ones you don’t do good on.” – Randy Paul

Randy Paul

Randy Paul

Arizonassa asuva Randy Paul on legenda niin Reiningin kuin Working Cowhorsen parissa. Randy on voittanut urallaan mm. NRHA Open Futurityn, AQHA World Shown Junior ja Senior reiningin sekä NRHA Derbyn.

Randy on myös tunnettu käsintehdyistä kuolaimistaan joiden nimeen monet lajin huiput vannovat. Randy tekee itse omat kuolaimensa ja myy vuosittain muutaman valitun kuolaimen parhaiten tarjoavalle. Randy on myös julkaissut kaksi country-levyä joissa hän soittaa kitaraa ja laulaa.

Randyn opissa on ratsastanut myös toinen Million Dollar Rider Rudi Kronsteiner ja Rudi sanookin oppineensa tärkeimmät taitonsa juuri Randylta.