Esittelyssä NRHA Million Dollar Rider Brent Wright

“I never had a real mentor. I just figured everything out by myself. I observed people at horse shows and went to a clinic or two. Its not the recommended way. I would not recommend that for a young rider today.” – Brent Wright

Brent Wright

Brent Wright

Brent Wright aloitti kilpailemaan Reinigissä vuonna 1987. Hän on pitkän ja menestyksekkään uransa aikana voittanu NRHA Derbyn kaksi kertaa ja ollut tasaisesti finalisti kaikissa isoissa Reining kilpailuissa. Brentillä ei ollut nuoruudessaan opettajaa vaan hän joutui itse keksimään miten kouluttaa hevosistaan kilpahevosia. Tämä ei kuitenkaan ole hidastanut häntä yhtään ja nykyisin hän kuuluu lajin arvostetuimpiin valmentajiin.

Brentin poika Todd on myös menestynyt kisaaja Reiningissä ja treenaa isänsä kanssa Kansasissa.