Casey Deary ja Shesouttayourleague NRHA Open Futurityn voittajat

NRHA Futurity 2015 on saatu päätökseen. Lauantain Open finaali oli huikea jännitysnäytelmä joka päättyi kahden ratsastajan väliseen uusintaan.

Brasilialainen Franco Bertolani ja Inferno Sixty Six olivat johdossa pistein 224. Casey Deary ja Shesouttayourleague lähtivät finaalin viimeisinä. Kaksikko ylsi samoihin pisteisiin 224. Hevosille annettiin aikaa palautua jonka jälkeen ratsastettiin uusinta.

Franco ja Inferno Sixty Six lähtivät ensin ja onnistuivat melkein toistamaan aikasemman suorituksensa ja saivat tuomareilta pisteet 223.5.

Casey ja Shesouttayourleague tekivät aivan yhtä tarkan ja huikean suorituksen kuin aikaisemmin ja voittivat Francon vain puolella pisteellä saaden tulokseksi jälleen 224. Samalla Caseysta tuli uusin NRHA Million Dollar Rider.

Alla video voittosuorituksesta: