Lahnus Autumn Leaves Show

Tervetuloa lännenratsastuskilpailuihin 1.-2.10.2016 Lahnuksen Ratsastuskoululle Huhtamäentie 29, Espoo. Viikonlopun aikana Lahnuksessa on tarjolla APHA:n AQHA:n ja NRHA:n luokkia. Tarjolla myös sekä APHAn että AQHAn nuorten hevosten (Junior) –luokkia.

Kilpailun tuomarina toimii yhdysvaltalainen Charlene Carter (AQHA / APHA / PHBA / NRHA / POA / ApHC / PtHC / NASMA / NSBA).

AQHA:n ja NRHA:n luokat kisataan sunnuntaina.Perinteitä kunnioittaen myös Lahnuksen Ratsastuskoulun oppilaat kilpailevat omissa luokissaan kumpanakin päivänä.

Kaksipäiväisessä kisassa ratkotaan Paint-hevosten suomenmestaruudet vuodelle 2016. Paint-hevosten mestaruusluokat jakautuvat kahdelle päivälle. Lauantaina ratkotaan mestaruudet ‘perinteisissä’ western- luokissa ja sunnuntaina ovat vuorossa hunter- ja ranch -luokat. Mestaruudet jaetaan niissä Open- ja Youth -luokissa, joihin osallistuu vähintään kolme ratsukkoa.

Kilpailualueena toimivat Lahnuksen Ratsastuskoulun alueet. Kilpailupaikalla on buffetti.

Arvioitu aikataulu ilmoitetaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

TOIMIHENKILÖT

Show manager APHA: Tuuli Kivelä

Show secretary APHA: Juha Pölönen

Show manager AQHA: Martti Luoto

Show secretary AQHA: Arja Nikkinen

Show manager NRHA: Seppo Perkiö

Show secretary NRHA: Arja Nikkinen

Show representative NRHA: Terhi Perkiö

 

ILMOITTAUTUMINEN kaikkiin luokkiin su 18.9.2016 mennessä!

 

Ilmoittautumiset AQHA- ja NRHA-luokat:arja.nikkinen@gmail.com

Ilmoittautuminen muut luokat: tuuli88@hotmail.com

 

Vapaamuotoisessa ilmoittautumisessa tulee ilmetä:

1.hevosen nimi ja APHA/AQHA rekisterinumero, NRHA kilpailulisenssin numero

2.ratsastajan nimi ja APHA/AQHA/NRHA voimassa olevan jäsenkortin numero ja ratsastajan puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite

3.luokat, joihin ratsukko osallistuu

 

HUOM. Ilmoittautumisen yhteyteen liitetyt APHA/AQHA rekisterikirja tai NRHA kilpailulisenssi ja rokotustodistus nopeuttavat ilmoittautumista kisapaikalla! Maksukuitti on esitettävä kisapäivänä kilpailukansliassa ilmoittautumisen yhteydessä.

 

ILMOITTAUTUMISMAKSUT JA PALKINNOT

APHA/AQHA All Day Fee 75 €/pvä

APHA/AQHA Halter -luokat 10 €/luokka

APHA /AQHA/ ratsastusluokat, Showmanship At Halter ja Trail In Hand -luokat 25€/luokka

APHA/AQHA Show Processing Fee 4€/hevonen

NRHA Show Processing Fee 7€/hevonen

NRHA Open ja Non Pro -luokat 25€

NRHA Youth –luokat 10€

NRHA Rookie-luokat 22€

NRHA Finland Green Reiner -luokka 10€

 

HUOM! Ilmoittautumismaksut tulee suorittaa 18.9.2016 mennessä. Maksut suoritetaan tilille FI64 3131 3002 7677 54. Maksukuitti tulee esittää kilpailukansliassa ja siitä tulee ilmetä ratsukon tiedot. Osallistumisensa voi peruuttaa ennen ilmoittautumisajan päättymistä ilman kuluja, sen jälkeen lääkärin- tai eläinlääkärin todistuksella. Peruutettaessa ilmoittautumisajan jälkeen palautetaan puolet luokkamaksuista.

 

Palkitseminen suoritetaan kunkin järjestön sääntöjen mukaisesti:

NRHA-luokissa ruusukkeet ja 50 % lähtömaksuista jaetaan NRHA-sääntöjen mukaisesti kilpailijoille.

AQHA-luokissa ruusukkeet ja pisteet AQHA:n sääntöjen mukaisesti.

NRHA Finland –luokissa ruusukkeet.

 

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN

Jälki-ilmoittautumismaksu on 10 € + ilmoittautumismaksu. Jälki-ilmoittautua voi vähintään tunti ennen luokan alkua.

 

HEVOSEN REKISTERÖINTIVAATIMUKSET APHA/AQHA -luokkiin osallistuvan hevosen tulee olla rekisteröity ko. rotuyhdistyksen rekisteriin. Rekisterikirja tai sen kopio on esitettävä kilpailukansliassa.

RATSASTAJAN JÄSENYYSVAATIMUKSET APHA/AQHA /NRHA-luokkiin osallistuvalla ratsastajalla tulee olla voimassa oleva APHA/AQHA /NRHA-jäsenkortti. Jäsenkortit tarkastetaan kilpailukansliassa. NRHA Finland -luokissa kilpailijalla tulee olla SRL:n jäsenkortti tai Green Card.

ROKOTUSOHJE Kaikilla kilpailuun osallistuvilla hevosilla tulee olla voimassa oleva hevosinfluenssarokotus. Rokotuksen voimassaoloaika on yksi vuosi ja viimeisestä rokotuksesta tulee olla kulunut vähintään 7 vuorokautta. Rokotustodistukset tarkastetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

KILPAILUSÄÄNNÖT

Kilpailuluokissa noudatetaan kunkin järjestön (APHA, AQHA, NRHA, NRHA Finland) sääntöjä.

APHA:n sääntöjen mukaisesti kilpailujärjestäjä voi ilmoittautumisajan päätyttyä yhdistää junior- ja senior -luokkia all ages -luokiksi. AQHA- ja NRHA reining-luokkia voidaan suorittaa ns. concurrenttina, jolloin concurrent-luokasta saa kaikkien yhdistettyjen luokkien palkinnot ja pisteet. AQHA-luokissa junior- ja senior-luokat voidaan yhdistää vain kilpailijoiden, tuomarin ja show managementin yksimielisellä yhteispäätöksellä, jos jossain luokassa on 2 tai vähemmän osallistujia. (AQHA SHW112.8).

 

NRHA Finland Green Reiner -luokka on avoin seuraavin säännöin:

  • NRHA:n tai NRHA Finlandin jäsenyyttä ei tarvita
  • Hevosella ei tarvitse olla NRHA:n kilpailulisenssiä
  • Ratsastaja ei saa olla kisannut SRL 3-tason reining-luokassa
  • Avoin ratsastajille, joilla maksimissaan 20 pistettä NRHA Finland Green reiner -luokissa (lifetime) NRHA European Affiliate Champion sääntöjen pistelaskulla kisavuoden alussa.
  • NRHA Finland palkitsee Year End Awards -gaalassa näiden luokkien menestyneimmät ratsastajat vuosittain (jos haluaa olla mukana Year End Awards -kilpailussa, pitää jäsenyys hoitaa kuntoon ja sen voi maksaa myös kisapaikalla!)
  • Voittajalle NRHA-palkintopatsas ja muille ruusukkeet (NRHA-sääntöjen mukaan)

Linkki kilpailukutsuun luokkineen.