Pete ja Sexy pistesijoille Saksan 4-vuotiaiden Non Pro Futurityssä

pete_sexy_2016-10_9454_medPete Perkiö ja IMTOSEXYFORYOU sijoittuivat mahtavasti 6. sijalle Saksan Breeders Futurityn 4yr Non Pro Limited Futurity finaalissa perjantai illalla Saksan Kreuthissa. Pete ja Sexy selvittivät tiensä finaaliin kaksiosaisen karsinnan kautta, jossa kahden go-roundin pisteet laskettiin yhteen ja täten ratkaistiin finalistit. 15 parasta pääsi finaaliin.

Kovatasoisessa ja tasaisessa finaalissa Pete ja Sexy saivat pisteet 207,5. Näihin pisteisiin on syytä olla hyvin tyytyväinen, koska nämä olivat Sexyn toiset kilpailut ja esimmäiset suuret kovatasoiset koitokset. Suoritukset arvoa nostaa myös kisasysteemi (2 go-roundia ja finaali). Nuorella hevosella täytyi mennä kuuden päivän sisään  kolme kertaa “täysillä”. Ratsukon tulostaso nousi kuitenkin jokaisella lähdöllä ja finaalissa plussaa tuli sekä spineistä että ympyröistä. Suuri kiitos kuuluu myös Bernard ja Ann Fonckille jotka  auttoivat Peteä kisaviikon ajan sekä myös muuta 23 Quarter Horses tiimiä ja erityisesti Manuel Bonzanoa, joka myi Petelle tämän mahtava hevosen.

IMTOSEXYFORYOU on 4-vuotias Italiassa 23 Ranchillä syntynyt Ricochet Roosterin Quarter tamma. Pete on ratsuttanut Sexyä vuoden Suomessa ja nyt Sexy jää Italiaan Fonckeille valmennettavaksi tulevia kilpailuja varten.

 

Tulokset:

screenshot-2016-10-19-06-49-21