Reining Youth Camp 2017

Tervetuloa mukaan SRL:n reining-komitean järjestämälle Reining Youth Campille 16-18.6.2017 Kytäjän Ratsutallille Hyvinkäälle!

Viime vuonna suuren suosion saanut Reining Youth Camp järjestetään jälleen tänä kesänä. Leiri on avoin 10v-16v nuorille jotka haluavat oppia lisää lännenratsastuksesta ja erityisesti reiningistä. Leirille mahtuu mukaan 10 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Leiri alkaa perjantaina 16.6. klo 14.00 ja päättyy sunnuntaina 18.6. klo 16.00. Leiriin sisältyy tietenkin ratsastusta, reining demonstraatio, maastakäsittelyä Kari Vepsän johdolla ja paljon muuta!

Leirille olisi suotavaa osallistua omalla hevosella. Muutamia lainahevosia on saatavilla, joten vaikka sinulla ei olisi omaa hevosta niin ole yhteydessä! Koitetaan saada jotain järjestettyä.

Leirin hinta on 90€ ja siihen sisältyy hevosen ja ratsastajan majoitus, ruokailut ja koko leiriohjelma. Hevosille järjestetään heinä, mutta väkirehut pitää tuoda mukana. Leiripaikkana toimii Kytäjän Ratsutalli, Kytäjäntie 755, 5720 Hyvinkää.

Leirin mahdollistaa sponsorimme ja yhteistyökumppanimme:

Suomen Ratsastajainliitto
Kytäjän Ratsutalli
NRHA Finland
KV-Stable
Roadpipe Suomi Oy
K-market Myyrvalinta
K-market Louhela

Jos olet kiinnostunut tai sinulla on kysyttävää niin ole yhteydessä: siri.vepsalainen@hotmail.com tai 040 9615892. Tervetuloa!!