Haku A-renkaaseen ja A-kehitysrenkaaseen sekä aluetasoa vastaavaan B-renkaaseen ja B-kehitysrenkaaseen kaudelle 2018

Reiningkomitea hakee ratsastajia ja ratsukoita Suomen Ratsastajainliiton (SRL) maajoukkuevalmennuksen A-renkaaseen ja A-kehitysrenkaaseen sekä aluetasoa vastaavaan B-renkaaseen ja B-kehitysrenkaaseen kaudelle 2018.

SRL:n A-maajoukkuevalmennus (A-rengas) on suunnattu ratsukoille, joiden tavoite ja tulosennuste jo annettujen kilpailunäyttöjen perusteella on kansainvälisen menestyksen saavuttaminen lähimmän kahden vuoden aikana. A-renkaaseen hakevilta edellytetään valmiutta edustaa Suomea arvokisoissa. A-kehitysrenkaaseen kuuluvien ratsukoiden oletetaan kehittyvän maajoukkuetason tehtäviin lähimmän parin vuoden aikana.

SRL:n B-rengas ja B-kehitysrengas ovat suunnattu ratsukoille, jotka ovat oman ikäryhmän kansallista tasoa tai nousemassa sille tasolle kuluvan tai seuraavan vuoden aikana ja ovat ehdolla tulevina vuosina A-maajoukkuevalmennusryhmiin. B-kehitysrenkaisiin voidaan valita myös vähemmän kilpailukokemusta omaavia ratsukoita, jos tuloskehitysennuste arvioidaan hyväksi ja kehitystä tapahtuu valmennuksen tuloksena.

Haku tapahtuu lähettämällä sähköposti komitean puheenjohtajalle osoitteeseen seppo@seppoperkio.fi. Sähköpostista tulee ilmetä seuraavat tiedot:

-mihin renkaaseen pyrkii (A, A-kehitys, B, B-kehitys)

-ratsastajan nimi ja yhteystiedot (mailios., puhelin, osoite)

-hevonen jolla pyrkii valmennuksiin

-molempien taso viime kaudella

-tämän kauden tavoitteet

Hakuaika päättyy 18.2

SRL reiningkomitea