Elämystoimintaa

Loading map...

Loading


 • Chippewa Range [ View On Map ]

 • Hevospankki [ View On Map ]

 • Jokirannan Ratsastuskoulu [ View On Map ]

  Jokirannan Ratsastuskoulu, Hyvinkää

  jokirantaesittelyJokirannan Ratsastuskoulu tarjoaa lännenratsastustunteja ja valmennusta yli kymmenen vuoden kokemuksella. Lajeista opetus painottuu trailiin, mutta myös muut all around lajit (western horsemanship, -riding, -pleasure) kuuluvat ohjelmistoon.  Lännenratsastusta voit opetella ratsastuskoulun tunneilla, pienryhmissä tai yksityistunneilla.

  Opetushevosemme ovat tehtäviinsä soveltuvia ja hyvin koulutettuja. Suurimmalla osalla on myös kilpailtu seura-, alue- tai kansallisella tasolla.  Voit osallistua tunneille tai valmennuksiin myös omalla hevosellasi. Erikseen saatavana myös maastakäsittelytunteja ja –kursseja.

  Järjestämme myös yrityksille ja yhteisöille lännenratsastuksen tutustumistunteja.

  Opetuksesta vastaavat ratsastuksenopettaja ja valmentaja Pirjo Marjanen sekä ratsastuksenohjaaja ja valmentaja Janina Salo, jotka kilpailevat itsekin lännenratsastuksessa SM-tasolla.

  Jokirannan Ratsastuskoulu sijaitsee Hyvinkäällä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tervetuloa tutustumaan!

  Lisätietoa ja tarkemmat yhteystiedot löydät sivuiltamme

  www.jokirannanratsastuskoulu.fi

 • Launosten Kartano Oy [ View On Map ]

  Tila sijaitsee Lopella Launosten kylässä noin 10 km länteen Riihimäeltä ja tarjoaa hevos- ja karjapainotteisia elämyksiä.

  Highlander -karjankasvatuksen lisäksi kasvatamme länsisuomenkarjaa sekä lampaita ja villisikoja.
  tarjoamme paimennuskoulutusta, ratsastusvalmennuksia ja kursseja sekä elämysmatkailua.

  Tämän lisäksi saatavilla tarpeen mukaan räätälöityjä safari- sekä kokouspalveluita, ja airsoft- eli kuulapyssypelejä.

  Virpi Jouttela p. 0405584247

 • Rajakorpi Ranch [ View On Map ]

  Rajakorpi Ranch tarjoaa lännenratsastuksen ideologiaan perustuvaa koulutusta, ratsastustunteja, leirejä, kursseja. Ranch sijaitsee Kempeleen Rajakorvessa Pohjos-Pohjanmaalla. Meillä on kattavat, remontoidut majoitustilat, 19 hevosen talli, ulkokenttä, pyöröaitaus ja maneesi. Tarjoamme myös tauko- ja yöpaikkoja hevosten kanssa matkaaville. Tervetuloa tutustumaan sivuihimme ja lännenratsastuksen maailmaan!

  Rajakorpi Ranch offers training based on the idea of western riding, riding lessons, camps and clinics. The Ranch is located in Kempele, Finland. We have good, repaired acommodations, a barn for 19 horses, an outside arena, a round pen and an inside arena. We also offer places for resting and staying overnight for people travelling with horses. Welcome to explore our website and the world of western riding!
  “Feel the feet moving”

 • Teijan Talli [ View On Map ]