Tuntiopetusta

Loading map...

Loading


 • Apple Tree Ranch [ View On Map ]

 • Big Mamas Ranch [ View On Map ]

 • Chippewa Range [ View On Map ]

 • Hevospankki [ View On Map ]

 • Horse&Power Training [ View On Map ]

  Käyn valmentamassa lännenratsastuksen harrastajia all-around lajeissa ympäri Suomea. Opetan myös hevosen kouluttamista ja maastakäsittelyä. Koulutan lännen-, koulu- ja ongelmahevosia.

  Haluan opettaa ihmisiä ymmärtämään hevosiaan paremmin, jotta harrastaminen olisi molemmista mukavaa.

  Olen myös perehtynyt ihmisen ravitsemukseen ja liikuntaan. Pidän luentoja ja kursseja mm. ratsastajan lajia tukevasta harjoittelusta ja ravitsemuksesta.

  Kotisivuillani http://www.horsepowertraining.fi/ voi tutustua minuun paremmin.

  Minuun saa yhteyttä puhelimitse 0400184030 tai sähköpostilla mervi@horsepowertraining.fi

  Mervi Pakola
  Haapajärvi
  0400184030
  mervi@horsepowertraining.fi
  http://www.horsepowertraining.fi

  Laukkaayhdessa

 • Huminalehto [ View On Map ]

 • Jaana Toivosen talli [ View On Map ]


  Talli Lempäälän Säijässä, jossa järjestetään tuntiopetusta, valmennusta, hevostaitokoulutusta ja hevosten koulutusta.

  Osoite on Toivantie 20, 37530 Lempäälä ja Jaanan puhelinnumero 040 750 1454.

  Kuulumme TRS:n lännenratsastusjaostoon

 • JC Ranch [ View On Map ]

 • Jokirannan Ratsastuskoulu [ View On Map ]

  Jokirannan Ratsastuskoulu, Hyvinkää

  jokirantaesittelyJokirannan Ratsastuskoulu tarjoaa lännenratsastustunteja ja valmennusta yli kymmenen vuoden kokemuksella. Lajeista opetus painottuu trailiin, mutta myös muut all around lajit (western horsemanship, -riding, -pleasure) kuuluvat ohjelmistoon.  Lännenratsastusta voit opetella ratsastuskoulun tunneilla, pienryhmissä tai yksityistunneilla.

  Opetushevosemme ovat tehtäviinsä soveltuvia ja hyvin koulutettuja. Suurimmalla osalla on myös kilpailtu seura-, alue- tai kansallisella tasolla.  Voit osallistua tunneille tai valmennuksiin myös omalla hevosellasi. Erikseen saatavana myös maastakäsittelytunteja ja –kursseja.

  Järjestämme myös yrityksille ja yhteisöille lännenratsastuksen tutustumistunteja.

  Opetuksesta vastaavat ratsastuksenopettaja ja valmentaja Pirjo Marjanen sekä ratsastuksenohjaaja ja valmentaja Janina Salo, jotka kilpailevat itsekin lännenratsastuksessa SM-tasolla.

  Jokirannan Ratsastuskoulu sijaitsee Hyvinkäällä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tervetuloa tutustumaan!

  Lisätietoa ja tarkemmat yhteystiedot löydät sivuiltamme

  www.jokirannanratsastuskoulu.fi

 • Kenneth Puskala [ View On Map ]

  Kokkolassa ratsastustuntien antamista kolmella lännenratsastukseen koulutetulla hevosella, maastakäsintyöskentelyä sekä hevosen koulutusta.

  http://www.horsemanship.fi/

   

 • Lahnuksen Ratsastuskoulu [ View On Map ]

  1376507_193184970865409_1168527033_nTuntiopetusta, valmennusta, paint-hevosten kasvatusta ja siitokseen painthevosoriit JJ Big Sky ja Just Say Jose.

   

  Katso lisää:
  http://www.lahnuksenratsastuskoulu.fi/
  ja facebookissa Just Say Jose, JJ Big Sky ja Lahnuksen ratsastuskoulu.

 • Launosten Kartano Oy [ View On Map ]

  Tila sijaitsee Lopella Launosten kylässä noin 10 km länteen Riihimäeltä ja tarjoaa hevos- ja karjapainotteisia elämyksiä.

  Highlander -karjankasvatuksen lisäksi kasvatamme länsisuomenkarjaa sekä lampaita ja villisikoja.
  tarjoamme paimennuskoulutusta, ratsastusvalmennuksia ja kursseja sekä elämysmatkailua.

  Tämän lisäksi saatavilla tarpeen mukaan räätälöityjä safari- sekä kokouspalveluita, ja airsoft- eli kuulapyssypelejä.

  Virpi Jouttela p. 0405584247

 • Lintulan Hevostila [ View On Map ]

 • Lucky Ranch [ View On Map ]

  Lucky Ranch on Pyhätunturin hiihtokeskuksen kupeessa sijaitseva tila, jossa on kahdeksan hevosen talli, pyöröaitaus ja ratsastuskenttä. Tilalla on saatavilla tunteja ja kursseja lännenratsastuksessa ja hevosmiestaidoissa koulutetuilla lännenhevosilla. Tilalle voi tulla oppiin myös oman hevosen kanssa tai pyytää opetusta omalle tallille Lapin alueella. Katja Vanhatalo käy valmentamassa Lucky Ranchillä n. pari kertaa vuodessa. Lucky Ranch tekee yhteistyötä paikallisen Western Riders Lapland –ratsastusseuran kanssa. Hevospalveluiden lisäksi tarjonnasta löytyy majoituspalveluita sekä monipuolisia ohjelmapalveluita.

  www.luckyranch.fi

   

 • Luostolan hevostila [ View On Map ]

  AploditLapissa, Sodankylässä, lähellä Pyhä-Luoston matkailualuetta sijaitseva westernpainoitteinen yksityistalli, toiminut alueella vuodesta 2002 saakka. Tallilla on perustettu SRL:n alainen ratsastusseura, Lapin lännenratsastajat – Western Riders Lapland ry. 

  Järjestämme lännenratsastuksen kursseja ja valmennuksia sekä pienimuotoisia tapahtumia ja kilpailuja tallillamme.

  http://www.luostolahorsefarm.net/
  henna.koskinen@luostola.com
  p. 0400 988 991

 • Maria Astikainen Western Riding [ View On Map ]

  astikainenesittely

  Maria Astikainen Westernriding ja Spring Ranch tarjoaa vankalla kokemuksella lännenratsastuksen tunteja, kursseja ja valmennuksia kaikentasoisille ratsastajille tilan osaavilla quarter- ja paint hevosilla Spring Ranchin laadukkaissa puitteissa. Maria on SRL-I tason valmentaja, sekä lännenratsastustuomari.

  Tarjoamme myös karjatyöskentelytunteja ja kursseja kaikentasoisille ratsastajille!

  Koulutamme hevosia lännenratsastuksen eri lajeihin, nuorten hevosten satulaan opetusta ja ratsutusta, ongelma hevosten koulutusta, ratsujen kuntoutusta.

  Kuvassa Maria ja Melody Q13 kisoissa Saksassa. Marian lännenratsastusvalmennukset ympäri Suomen. Kysy lisää!

  Tervetuloa tutustumaan!

  www.mawesternriding.fi ja puh. 050 586143 sekä facebookista.

  Spring Ranchilla on käytössä turvalliset karjatyöskentelyyn koulutetut Quarter, Paint- ja Appaloosa hevoset. Osalla hevosista on kilpailtu Saksassa Cuttingia. Ohessa kuvia mm. Junnujen ja sennujen kursseilta ja tunneilta. Tarjoamme myös karjahevosten koulutusta.

  springranch01 springranch02 springranch03 springranch04

 • Millcreek Ranch [ View On Map ]

  Zaire&UVVScanarab Millcreek Ranch  www.scanarab.net

  Lännenratsastusvalmennusta, lännenratsastustunteja, maastakäsittelyä, quarter- ja arabihevoskasvatusta, hevosten ja varusteiden maahantuontia jo vuodesta 1989.

  Siitosoriit Poco Hontas Colonel, Wytok ox ja Monograf ox

  Millcreek Ranchilta saat kaiken mitä lännenratsastukseen tarvitset: varusteet, hevosen ja koulutuksen.

  Ratsastustunnit pienryhmissä, voit tulla myös omalla hevosellasi, ratsastamme isossa valoisassa maneesissamme.

  Ursula Turtiainen  SRL:n II-valmentaja lännen-ja kouluratsastus, Centered Riding ohjaaja III-taso

  p. 040 5561159 ursula.turtiainen@scanarab.net

 • Niemenpellon Talli [ View On Map ]

 • Northern Lights Revon Ranch [ View On Map ]

 • Rajakorpi Ranch [ View On Map ]

  Rajakorpi Ranch tarjoaa lännenratsastuksen ideologiaan perustuvaa koulutusta, ratsastustunteja, leirejä, kursseja. Ranch sijaitsee Kempeleen Rajakorvessa Pohjos-Pohjanmaalla. Meillä on kattavat, remontoidut majoitustilat, 19 hevosen talli, ulkokenttä, pyöröaitaus ja maneesi. Tarjoamme myös tauko- ja yöpaikkoja hevosten kanssa matkaaville. Tervetuloa tutustumaan sivuihimme ja lännenratsastuksen maailmaan!

  Rajakorpi Ranch offers training based on the idea of western riding, riding lessons, camps and clinics. The Ranch is located in Kempele, Finland. We have good, repaired acommodations, a barn for 19 horses, an outside arena, a round pen and an inside arena. We also offer places for resting and staying overnight for people travelling with horses. Welcome to explore our website and the world of western riding!
  “Feel the feet moving”

 • Tosca Tila [ View On Map ]

  Tosca Tila on Mäntsälän Kaukalammella sijaitseva lännenratsastustalli, joka on toiminut vuodesta 2002.

  Tilalla on ratsastustuntitoimintaa muutaman opetushevosen voimin. Tunneille on mahdollista osallistua omalla hevosella tai tilata opetusta kotitallille.
  Opettajana toimii Level 1 Centered Riding -ohjaaja, SRL-I tason valmentaja ja kansallisen tason kilparatsastaja Mari Valkonen.

 • Tuomikosken tila [ View On Map ]

 • Vertepro Oy [ View On Map ]

 • Vuorenrinteen Tila [ View On Map ]

  vuorenrinteenesittelyVuorenrinteen Tila on vuoden 2010 alussa valmistunut yksityistalli, joka sijaitsee Maskun Lemussa, noin 25 kilometrin päässä Turusta. Talli tarjoaa täysihoitopaikkoja mukavassa ja rauhallisessa ympäristössä.
  Tallinpitäjänä toimii Terhi Jokila, joka on harrastanut lännenratsastusta vuodesta 2004. Terhi tarjoaa lännenratsastusvalmennusta ja opetusta lähialueella.
  Vuorenrinteen tilalla vierailee säännöllisesti lännenratsastuksen monipuolinen ammattilainen Meeri Simula. Meeri valmentaa kaikentasoisia ratsukoita selästä- ja maastakäsin. Lisätietoja Meeristä löydät seuraavalta sivulta:www.wallantalli.net  Tervetuloa mukaan kivaan valmennusporukkaan!
  Vuorenrinteentila myy myös ihanin länkkäriaiheisin kuvin varustettuja tuotteita. Lisätietoja: http://vuorenrinteentila.com/Myyntituotteet.php
  Ota yhteyttä:
  Terhi Jokila  040 5011 880
 • Wallan talli [ View On Map ]

 • Western Training Sanna Onkamo [ View On Map ]

 • Wilhelmin Polku [ View On Map ]

  Lännenratsastusta mobiilisti Turun seudulla

  kuva1Olet tervetullut tunneilleni, oli tasosi tai lajisi mikä hyvänsä: Opetuksen tavoitteet ja metodit suhteutetaan sekä sinun että hevosesi osaamiseen.

  Haluan erityisesti välittää lännenratsastuksen perusidean; hevosen ymmärtämisen. Haluttua käytöstä vahvistetaan positiivisella palautteella, muu käytös ja toiminta tehdään työlääksi. Koska hevosen halu tehdä töitä ihmisen kanssa on oleellinen elementti lännenratsastusta, tapahtuu koulutus huomioiden kunkin hevosen ja ratsastajan ominaisuudet; sekä fyysiset että psyykkiset.

  kuva2Maasta käsittelylle ja hyville käytöstavoille annan ison painoarvon. Pysyäksemme yhdessä hevosen kanssa pitkään hyvässä kunnossa tarvitsemme monipuolista liikuntaa. Trail on aivojumppaa ja vaihtelua, enkkuhevosetkin nauttivat uusista haasteista länkkärin “esteradalla”. Horsemanship taas harjoittaa kuuliaisuuteen. All Around – osaaminen on hyvä pohja erikoistumiselle!

  Tällä matkalla hevoskumppanimme kanssa emme tule koskaan valmiiksi. Se ei kuitenkaan estä täydellisyyteen pyrkimästä!

  kuva3Pia Wilhelmi, YTM
  lännenratsastus & sosiaalipedagoginen koiratoiminta
  p. 045 1061 112

  pia@wilhelminpolku.fi

  www.wilhelminpolku.fi

  kuva6 kuva5 kuva4

 • Wilma Western [ View On Map ]

  Tuntiopetus ja valmennus

  western-opetusta

  WilmaWestern tarjoaa kaikentasoisille ratsukoille ammattitaitoista lännenratsastuksen opetusta ja valmennusta.

  Lännenratsastustunteja järjestetään 2-4 ratsukon pienryhmissä Wilma Westernin kotitallilla Vihdin Haimoossa. Tunteihin voi osallistua omalla hevosella tai tallin osaavilla, lännenratsuiksi koulutetuilla hevosilla.

  Maria “Wilma” Mustonen on SRL:n hyväksymä I -tason valmentaja.

  Lajeina ovat reining, trail, western pleasure, western horsemanship, western riding ja ranch trail.

  Olet tervetullut yksin tai hevosesi kanssa opettelemaan lännenratsastuksen alkeita tai valmentautumaan lajin pariin!

  Hevosten koulutus

  JJ7A6710

  Wilma ja Solbritt MM -kilpailuissa Ranskassa 2014

  Wilma Westernissä on hevosille valmennus- ja lännenratsastuskoulutuspaikkoja. Koulutukseen ja valmennukseen ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -tasoiset hevoset ja ponit, myös nuoret hevoset. Oppilaina on ollut niin kisauralle pyrkiviä quartereita, ravurista lännenratsuksi siirtyviä harrastehevosia kuin nuoria hevosia, jotka vasta opettelevat ratsuna oloa. Koulutuksen tavoitteista sovitaan yksilöllisesti hevosen omistajan kanssa.

  Maria “Wilma” Mustonen

  Wilma ja Solbrit EM-kisoissa 2013

  Lännenratsastuksen opettajana ja hevosten kouluttajana WW-tallilla toimii tallin omistaja Maria ”Wilma” Mustonen, jonka saavutuksiin kuuluvat mm. kultamitalit reiningin Suomen mestaruuskisoissa vuosina 2012 ja 2013, all-round Suomen mestaruuden voitto 2009 ja pääsy ainoana suomalaisratsastajana Euroopan mestaruusfinaaliin Saksassa 2013.

  Jos lännenratsastus kiinnostaa tai kaipaat apua valmennukseen, ota yhteyttä:

  Maria ”Wilma” Mustonen
  040-5278404
  wilma@wilmawestern.fi
  www.wilmawestern.fi